Защита при пътуване БАЛАНС Възможност за единично или семейно застраховане за Европа и света. По-високо покритие за багаж, както и много други услуги.

 Подробна инфромация

 
Detailed information

Защита при пътуване СТАНДАРТ

Насладете се на предимствата, които Ви дава застрахователната защита: здравна застраховка за чужбина, застраховка на багаж и отделно връщане.

Подробна инфромация

 

Detailed information

Защита при пътуване ОПТИМА Адекватна защита за по-кратки пътувания в Европа: здравна застраховка за чужбина, застраховка на багаж, медицински траспорт, лична отговорност по време на пътуване. 

Подробна инфромация
 

Detailed information

 Комбинирана защита при пътуване  Иновативен продукт, съчетаващ защита при отмяна на пътуване и туристическа застраховка с оптимално покритие.

 Подробна инфромация
 

Detailed information

Защита при пътуване КЛАСИК Оптимална защита и сигурност на най-добри цени. За клиенти, търсещи комфорт и спокойствие по време на своята почивка. Предпочитана при екскурзии до близки дестинации и бизнес пътувания.

Подробна информация

 

Detailed information

Защита при пътуване ПРЕМИУМ Подходяща за клиенти, които предпочитат да се чувстват максимално защитени. Високо ниво на покрити рискове и разширени опции. Препоръчвана при по-продължителни, далечни или семейни пътувания.

Подробна информация

 

Detailed information

Защита при отмяна на пътуване КЛАСИК Причините, поради които едно пътуване не може се предприеме могат да бъдат най-разнообразни. Препоръчителна за всички, но особено необходима за клиенти с динамични професии, семейства и възрастни хора.

Подробна информация
 

Detailed information

Автоасистанс 24/7 Възползвайте се от професионални асистанс услуги, застрахователна защита при инцидент, авария или друг спешен случай в Европа, 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

Подробна информация


Detailed information

НОВО! Годишна застраховка МУЛТИТРИП

Годишна застраховка МУЛТИТРИП за спокойни пътувания през цялата година. Подробна информация

Detailed information

 

 Застраховани лица могат да бъдат български граждани при пътуване в чужбина, или чужденци, ако в момента на сключване на застраховката имат постоянно местожителство от минимум шест месеца в Република България. В семейната застраховка могат да бъдат включени максимум 2 възрастни и до 5 непълнолетни лица, независимо от степента на родство, които трябва да бъдат посочени поименно като съвместно застраховани лица в полицата.
Застрахователното покритие започва от известното, при сключването на полицата начало на пътуването и е в сила до неговия край. Ако датата на издаване на полицата и началото на застраховката са идентични, застрахователната защита започва в 0.00 часа на следващия ден и се прекратява в 24:00 часа на деня, посочен за край на застрахователното покритие.

Общи условия на застраховане

General Terms and Conditions

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.