"Бета Турс БГ" ООД - БЕТА ТУРС
е лицензиран туроператор с удостоверение за регистрация № 05596. Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 1790413150000500638 на ЗАД „Армеец”.


Ние сме млад и амбициозен екип, специализиран в организиране на автобусни екскурзии и самолетни екскурзии и почивки в страната и чужбина.Предлагаме и много възможности за почивка във всички големи летни и зимни курорти на България, в балнеоложките ни центрове, както и в по-малки и уединени планински градове и села, подходящи за практикуването на различни форми на алтернативния туризъм и за провеждането на тийм билдинги.Осигуряваме комплексно обслужване на корпоративни клиенти и работи в областта на конгресния туризъм чрез организирането на семинари, работни срещи и презентации в страната и чужбина.
Ние предлагаме на своите клиенти морски и речни круизи, някои от които с най – луксозните лайнери, които кръстосват в момента световните води.

Защо БЕТА ТУРС ?
Широкият спектър от туристически услуги, отговарящи на изискванията и потребностите на всеки клиент, осигуряват свобода на избора, творчество и висока квалификация, удобство и спокойствие да осъществи и изживее мечтите си до край.

Приятни изживявания!

 

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.